OP DEZE PAGINA LEEST U WELKE DIENSTEN WIJ VOOR U KUNNEN VERRICHTEN

INTERIEUR REINIGEN

Uw auto wordt van binnen grondig schoongemaakt door volgende werkzaamheden uit te voeren:

 • Uw auto wordt grondig gestofzuigd
 • Zand- en stofvrij maken van vloermatten met een speciale luchtpistool
 • Reinigen van de bekleding, dashboard en van de kunststofonderdelen
 • De ruiten worden met een speciale vloeistof gereinigd

Na de behandeling ziet uw auto weer representatief uit en voelt van binnen weer fris aan!

OZONBEHANDELING

Onaangename luchtjes zoals o.a. huisdieren en rook kunnen vervelend zijn. Bij ons kunt u terecht voor ozonbehandeling om definitief afscheid te nemen van al deze nare geuren. De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteriën zijn vernietigd. Zelfs hondengeurtjes en rookluchtjes zijn dan verleden tijd.

 • Desinfectie
 • Bacterievrij
 • Allergie reductie
 • Antivirus
 • Anti Schimmel
 • Geur neutraal

 

AUTOPOETSEN ZEVENAAR, CARCLEANING ZEVENAAR

COMPLEET POETSEN

Met een complete poetsbehandeling voeren we volgende behandelingen uit:

 • Uw auto wordt uitgebreid gewassen. Tevens worden verontreinigingen op de lak zoals boomsappen en teerspetters verwijderd
 • Uw auto wordt gepolijst, de lak wordt gevoed. Dit geeft de lak een diepe, natte glans. De elementen in dit product dringen in de poriën van de lak en voeden deze
 • De velgen, motorruimte en de interieur worden uitgebreid schoongemaakt.
 • De ramen worden gereinigd. Vervolgens wordt uw auto gewaxt, hiermee heeft de auto een langdurige beschermende coating.

LAKVERZEGELING

De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging.

Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt. Uw lak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans. Daarnaast bespaart u tijd en geld op het reinigen van uw exterieur.

Koplampen polijsten Zevenaar

KOPLAMPEN POLIJSTEN

Zijn uw koplampen dof of zitten er veel krassen op? Behalve dat het niet veilig is, is het ook niet goed voor het totaalbeeld van een auto. 

Laatste jaren zijn veel autofabrikanten overgestapt van glazen koplampen op transparante kunststof lampen met een speciale coating-laag. In de loop van de tijd kunnen deze lampen dus dof worden zodat uw veiligheid in gevaar komt.

Wij kunnen uw koplampen op een vakkundige manier polijsten  zodat uw koplampen weer als nieuw uitzien.

WASSEN ZONDER KRASSEN

Wij wassen uw auto zonder krassen.

Uw auto spoelen we eerst goed af. Hiermee wordt het zand en vuil van uw auto verwijderd. Vervolgens gaan we uw auto handmatig sponsen met speciale Wax Shampoo. Daarna wordt de auto afgespoeld. Tot slot wordt uw auto goed gezeemd (gedroogd) tot aan de deursponning.

Neem contact met ons op om uw auto een professionele wasbeurt te geven.

KRAS/HARS VERWIJDEREN

U kunt bij ons ook terecht voor het verwijderen van krassen en hars op uw auto. Voor een prijsopgave kunt u het beste met uw auto bij ons langskomen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.  

STICKER VERWIJDEREN

Bent u op zoek naar een bedrijf om belettering of stickers op uw auto professioneel te laten verwijderen? Dan bent u bij ons op het goede adres. Neem contact met ons op voor meer informatie.

MOTORRUIMTE REINIGEN

In de loop der jaren wordt de motorruimte ook vies en is dan meestal toe aan een goede schoonmaakbeurt. U kunt bij ons ook alleen uw motorruimte schoon laten maken of combineren met een andere behandeling.