SINDS 1997 UW BETROUWBARE PARTNER IN CARCLEANING

Betam Carcleaning Zevenaar is een professioneel autopoetsbedrijf  waar kwaliteit, service en garantie voor op staat en het beste resultaat voor een scherpe prijs. Bij ons kunt u terecht voor uw personen- en bedrijfsauto’s, boten, caravans en motoren voor zowel particulieren als bedrijven (prijzen voor dealers op aanvraag).

We doen ons uiterste best om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Dat doen wij sinds 1997  vanuit onze vestiging in Zevenaar. Dankzij onze klantgerichte werkwijze hebben wij gelukkig tevreden zakelijke klanten zoals dealers en autobedrijven die vanaf dag een met ons zaken doen.  

Wij maken enkel gebruik van de meest hoogwaardige technieken, reinigings- en beschermingsproducten. Wij bieden u tal van mogelijkheden om uw voertuig cosmetisch te laten behandelen, van een grondige reinigingsbeurt tot een ultramoderne behandeling met een lakpantser. Ook zijn bij ons deelbehandelingen mogelijk, bijvoorbeeld alleen het interieur, de motorruimte of alleen de buitenkant. We beschikken over professionele medewerkers die ruime ervaring hebben in de autopoetssector en de eisen en wensen van onze klanten goed begrijpen. In carcleaning wordt de kwaliteit uiteindelijk bepaald door de mensen die het werk moeten uitvoeren.   

Betam Carcleaning autopoetsbedrijf in Zevenaar kort samengevat:

- Professioneel autopoetsbedrijf voor totale reconditionering van personen- en bedrijfsauto’s, boten, caravans en motoren

- Voor particulieren en bedrijven

- Flexibele afspraken, snelle en kwalitatieve service.

Bent u op zoek naar een professioneel autopoetsbedrijf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.